English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Tanulmányi Programok

A Tanulmányi Programok kifejezetten a Japánt otthon tanuló egyetemista és főiskolai diákok számára lett tervezve, viszont azok számára is jó választás akik nyelvi képességeiket az első diplomás vagy PhD. szintű egyetemi képzettséget nyújtó Japán egyetemek vagy főiskolákra való bejutásra való felkészülésre, vagy szakmai célok érdekat akar követni Japánban vagy külföldön. A programok minden szinten követhetőek a kezdőtől középfokig, valamint minden készséget lefednek: olvasás, írás, magnóhallgatás és beszéd. A diákok könnyen váltogathatják a programokat valamint maximum 24 hónapig tanulhatnak. Amennyiben egyetemi elismertséget keres, olvasásra és írásra valamint társalgási készségekre akar fókuszálni, ebben az esetben a Tanulmányi programokat ajánljuk figyelmébe.

Ahogy a Yamasa többi programjai, így a Tanulmányi programoknak is feltétele az eltökéltség. Sok a kurzusmunka és a folyamatos a feladatokkal való ellátottság a tanulmányai során, és ezt kíséri egy folyamatos támogatottság a Yamasa tanítói karának és a tanulmányi tanácsadójának részéről. Bármelyik vízummal is rendelkezeik - tanulói, túrista vagy nyaralói - , követheti ezeket a programokat.

Amennyiben hosszú távra tervezi a tanulmányait és tanulói vízumot szeretne, akkor ezeket a kurzusokat kell választania. Ez azért van így, mivel a Bevándorlási Hivatal megköveteli, hogy ahoz, hogy Ön a tanulói vízumot megkaphassa, bizonyos számú órát kanji-k tanulmányozásával kell töltenie.


Hattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!