English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Homestay Programok

Bevezetés

Yamasa homestay programja a Japán Tanulmányok Aichi központja első megalapításával együtt indult útnak. Kizárólag kívül lenni, nem egy nagyváros szívében; Okazakiban: a házak nagyobbak és a jó homestay lehetőségek könyebben elérhetőek. Okazaki egy kezelhető méretű város, régre visszanyúló történelmi múlttal, amely a tradícióit és örökségét megőrizte. Itt megtapasztalhatja a Japán családi élet igazi kultúráját, egy olyan dolgot amit nehéz megtapasztalni a túlzsúfolt világvárosokban.

Japán Gyakorlás

Yamasa homestay programjai nemcsak a nyelvi képességek gyakorlását (különösképpen a [magnó]hallgatási és beszédbeli) nyújtja Önnek a kultúra intim közelségből való megismerésének tapasztalatával együtt, hanem felbecsülhetetlen lehetőséget is nyújt a kultúrák közötti kommunikációban és hosszú távú barátságok kiépítésében. Sok tanuló aki megtapasztalta a homestay programot Yamasánál, ezek után is fenntartja a közeli kapcsolatot a Japán családjukkal. Amennyiben Ön nem kívánja idejének teljes részét egy családnál tölteni, abban az esetben kipróbálhatja Yamasa ingyenes család látogatási programjait hétvégenként.

A homestay programok nem diákszállók. Van néhány alapvető szabály. A homestay csodálatos lehetőséget nyújt Önnek, hogy a Japán tudását fejlessze és megértse a kultúrát olyan módon, amit máshogy lehetetlen lenne megtapasztalni - azonban kérjük vegye figyelembe, hogy ez távolról sem hasonlít egy hotelbeli szálláshoz. Ön egy család vendége, és a szabályok követése kötelező, ahogyan bármely családtagnak is az.


Hattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!