English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Nagyobb apartmanok - Residence L

Bevezetés

Residence L két mérettel rendelkező apartmanokkal van felszrelve, a 2DK és 3DK méretűekkel. Ezek egy helyen helyezkednek el. A 2DK apartmanok, Yamasa apartmanjai közül a második legnagyobb méretűek, a 3DK típusúak a legnagyobbak. Ezek egy nagyon csöndes lakónegyedben találhatóak. Residence L apartmanjai általában a hosszú távon Yamasánál tanuló diákok számára vannak kiosztva, valamint különösképp alkalmasak a párok vagy fiatal családosok elszállásolására. Két diák is megoszthatja őket, hogy mégjobban lecsökkentsék a szállásdíjjuk árát.

A Környék

Habár ők esnek legtávolabb a főépületektől légvonalban (1.5 km / 0.9 mfd), közel vannak biciklivel és a parkolás is ingyenes. Az apartmanok nagyon közel esnek a boltokhoz (Feel News Bevásárló Központ), éttermekhez, ABC-khez, parkokhoz, tavakhoz és a buszmegállókhoz. 24 órán át nyitva tartó vegyeskereskedés található 7 percnyi (500 méter) távolságban. Amennyiben a városból ki szeretne mozdulni, hogy megtekintse Közép-Japán látnivalóit, ebben az esetben, ezek az apartmanok 10 percnyi távolságra találhatóak biciklivel a JR Okazaki Vasútállomástól amely a JR Tokaido Vonal része, és egy nagyszerű hozzáférést biztosít Nagoya, Kanayama, Mikawa-Anjo, a tengeri sétány/onsen kikapcsolódási területekre, Gamagoriba a Mikawa Öbölben és Toyohasiban.

Az Apartmanok

A 2DK néven ismert apartmanok két szobásak és egy nagy közös konyhával, ebédlővel rendelkeznek, ezzel ellentétben a 3DK apartmanok három szobásak. A tatamis padlózatú szobák ideálisak hálószobáknak. Másik módon pedig az egyik szoba használható hálószobának míg a másik nappalinak. A 3DK-ban egy harmadik szoba is található, amelyben fényezett fa padlózat kapott helyett amely nappalinak lett tervezve. Az apartman többi részének padlózata PVC. Az erkély miatt ezek az apartmanok fényes és tágas kinézetet kapnak.

Mindegyiknek egy különálló nyugati típusú toalettje és egy különálló zuhanyzója valamint fürdőkádja van. Klíma és fűtőberendezéssel, több nagy faliszekrénnyel rendelkeznek a hálószobákban, és egy Amerikai konyha is helyet kapott. A konyha méltányosan nagy területtel rendelkezik az étel készítésre. Yamasa szolgáltat hűtőszekrényt, két darab gázrezsót/tűzhelyet és egy elektromos rizsfőzőt, serpenyőt, nyeles serpenyőt és egy vízforraló kannát. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az eszközök (pálcikák, kések stb.) itt nincsenek szolgáltatva, viszont olcsón áron megvehetőek a közeli boltokban. A nappaliban Yamasa TV-t, könyvesállványt, két íróasztalt, székeket és olvasólámpákat szolgáltat.

Fotó Galéria - 3DK típus


Residence L összes épülete

Residence L - A

Residence L - A

Residence L - B

Residence L - B

Residence L - B

Konyha

Konyhai tűzely

Szoba

Szoba

Nappali

Erkély

Szoba

Íróasztal

Raktártér

Fürdőszoba

Mosógép

Toalett

Fotó Galéria - 2DK típus


Residence L - E

Residence L - D

TérképHattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!