English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Stúdio Apartmanok - Yamasa Villa I

Bevezetés

Ezek az apartmanok a Yamasa Villa III és IV stúdio apartmanok mellet helyezkednek el, valamint két szobával és egy erkéllyel nagyobbak. Mindegyik saját fürdőszobával és nyugati típusú toalettel, különálló egység zuhanyzóval/fürdőkáddal rendelkeznek. Ugyanolyan mértékben közel vannak boltokhoz és éttermekhez, a főépülethez (8-10 percnyi gyaloglási távolságra) valamint a tömegközlekedési pontokhoz.

Az Apartmanok

Az apartmanok nyugati stílusban épültek és a teljes területük egyenként 30.06 m². Klíma/fűtőberendezéssel, nagy méretű ruhásszekrénnyel és konyhai mosogatóval ellátott főzőfülkével, hűtővel, elekromos főzőlappal, elektromos rizsfőzővel és egyéb konyhai eszközökkel (sütő serpenyővel, nyeles serpenyővel és vízforraló kannával). Gázos sütési lehetőség nincsen. Habár gázzal működő sütés nem elérhető, viszont néhány hosszú távon itt tanuló diákunk vesz magának saját gázrezsót eldobható gázpatronokkal. Yamasa TV-t, ágyat, tanuló asztalt és széket, tanuló lámpát és könyves polcok szolgáltat valamint erkély is található. Léteznek mosogató berendezések a ruhák számára amelyek a Yamasa Villa III és IV mellett találhatóak - kevesebb mint 50 méter távolságban. A magángépjárművel rendelkező diákjaink a parkolót (autó parkoló) a Yamasa Villa I előtt. Nincs parkolói díj. Telefonokat nem szolgáltatunk, a diákok szabad vezetékes vagy mobil telefonokat bérelnek. Yamasa mindkettőt el tudja intézni. Kérjük az általános leírásoknál keressen az ágyazással kapcsolatban információkat.

A Környék

Boltok találhatóak a közelben, ezek között két 24 órán át nyitva tartó étteremmel, egy szintén egész nap nyitva tartó vegyeskereskedéssel, több egyéb étteremmel, billiárd csarnokkal, ABC-vel valamint az iskola 10 percnyi gyaloglási távolságon belül van. A tömegközlekedési lehetőségek innen tökéletesek, mivel a Yamasa I Okazaki fő útjának közelében található (viszont elég távol is tőle annyira, hogy mindíg csöndes legyen).

Fotó Galéria


Yamasa Villa I

Konyha

Konyha

Konyhai raktártér

Konyhai polc

Hűtőszekrény

Szoba

Szoba

TV és íróasztal

Íróasztal

Könyvespolc

Raktártér

Klímaberendezés / fűtőberendezés

Fürdőszoba

Különálló toalett

Erkély

TérképHattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!