English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Stúdió Apartmanok - Yamasa Villa III és IV

Bevezetés

Közel esnek a boltokhoz és éttermekhez; ezek a stúdió apartmanok nagy népszerűségnek örvendenek, valamint ők esnek legközelebb a főépületekhez (8-10 percre gyalog) valamint a legközelebb esnek a tömegközlekedési pontokhoz is. a Yamasa Villa III és IV-ben lakó Yamasa diákok általában közelebb laknak a barátaikhoz, valamint több apartman található itt egy helyen, mint a maradék diákszálló esetében.

Az Apartmanok

Az apartmanok nyugati stílusúak. Egy vagy többszemélyes szobákként (másik diákkal együtt) bérelhetőek ki. Az összes apartman mérete egyenként 21.84 m², valamint mindegyik légkondícionálóval/fűtőberendezésel, egy nagy ruhásszekrénnyel, konyhai mosogatóval felszerelt konyhával, hűtővel, gázrezsóval és elektromos rizsfőzővel van felszerelve. Található egy nagyobb , megemelt magasságú terület a ruhásszekrény felett, ahol a nagy méretű táskák könnyen elraktározhatóak. A szobák mellé TV, ágy, íróasztal, szék, olvasólámpa és könyvespolc is jár. Az összes apartman rendelkezik: saját fürdőszobájával és nyugati típusú toalettjével valamint az egységes zuhanzyzó/fürdőkáddal. Érmével működő mosogató berendezések találhatóak a helyszínen. Kérjük látogassa meg az általános részleget az ágyazással kapcsolatos információkért.

Található még egy autó parkoló is magángépjárművel rendelkező diákjaink számára, valamint egy nagy méretű fedett rész a bicikliknek. Nincsen parkolási díj. Bármelyik itt élő diákunk ingyenes internet elérésben részesül (100 MBit-es, gyors, műszál-optikás). Egy nyílvános telefon is található, viszont nincsen az egyes apartmanokban telefon telepítve. Azok a diákok akik személyes telefont szeretnének, vezetékes vonalat vagy egy mobiltelefont bérelnek maguknak.

A Környék

Ez a legnépszerűbb és legátlagosabb stúdió apartman választás. Amennyiben nagyon közel szeretne lakni a barátaihoz és más diákokhoz, az iskolához és boltokhoz, viszont nem szeretne nem szeretne közösségben élni, akkor ez az ideális választás Önnek. Ha közösségben szeretne élni és magán tanulószobával is szeretne rendelkezni, akkor a Student Village-t vagy talán a Yamasa Villa II-t veheti számításba. Amennyiben a teljes békére és nyugalomra vágyik, nézze meg a Residence K vagy U szálláshelyeinket, vagy ha különálló tanuló/hálószobával és konyhai berendezésekkel felszerelt szállást kíván, akkor nézze meg a Residences K, U vagy Yamasa Villa I szállásainkat.

Fotó Galéria


Yamasa Villa IV

Kilátás a Yamasa Villa III-ból

Kilátás a Yamasa Villa V-ből

Yamasa Villa III

Mosógépek

Mosógépek

TérképHattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!