English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Japán Tanulmányok Aichi központja - Yamasa Intézmény
Blog Keresés 


Stúdió Apartman - Yamasa Villa V

Bevezetés

A Villa 5 2007-ben épült, 8 darab stúdió apartmant tartalmaz, amelyeket teljes mértékben a tanulói visszajelzések alapján terveztek. Ezek az apartmanok a Yamasa Villa III és IV stúdió apartmanjai mellett helyezkednek el. Ugyanolyan közel esnek a boltokhoz és éttermekhez, a főépületekhez (8-10 perc gyalog) és a tömegközlekedéshez is. Bárki kibérelheti ezeket az apartmanokat, habár általában a 3 hónapra, vagy több időre itt tanuló diákok preferálják, valamint a magas kihasználtság és a korlátozott számú apartman szám azt mutatja, hogy viszonylag ritkán kibérletlenek a szobák.

Az Apartmanok

Az apartmanok nyugati stílusban épültek és két féle dizájn szerint. Az A típus (6 db. apartman) magába foglal padlásteret és a teljes 23.36m²-nyi területet (alap tér 22.82 m², 3.54 m² padlástér ), és a B típus (2 db. apartman) teljes területe 30.07 m². Mindegyik apartman felszerelt magas mennyezettel, klímaberendezéssel/fűzőberendezéssel, egy nagy méretű ruhásszekrénnyel, valamint egy konyhai mosogatóval ellátott konyhával, hűtőszekrénnyel, elekromos sütővel (2 db. elektromos sütő), mikrohullámú sütő, kenyérpirító, elektromos rizs főző valamint néhány konyhafelszerelési tárgy (sütő edény, serpenyő, vízforraló kanna). Gáztűzhely nem áll rendelkezésre. Gáztűzhely nem áll rendelkezésre abból az okból kifolyólag, mivel néhány hosszú-távon itt tanuló diákok gázrezsókat eldobható gáz patronokkal vesznek maguknak. Yamasa szolgáltat mosógépet, TV-t, íróasztalt székkel, tanuló lámpát, étkező asztalt székkel, kanapét és könyv szekrényt. Az A típusú apartmanok habszivacsos matracokkal vannak felszerelve a padlástérben (ahová lépcsőkön és nem létrán keresztül lehet eljutni), valamint a B típusú apartmanok esetében francia ágy matraccal (szélesség 120cm, hossz 210 cm. Takaróval és egyebekkel nincsenek ellátva). Van egy fedett bicikli parkoló a Yamasa Villa III és IV - mellett, kevesebb mint 20 méter távolságban. Olyan tanulók akik járművel rendelkeznek szert tehetnek parkoló helyre a Tanulmányi Osztályon (Gakuseika) keresztül. Nincs parkolói díj.

A Villa 5 apartmanjai nagy méretű konyhai részleggel rendelkeznek, magasak a mennyezeteik és az ajtók is jól záródnak, megnövelt energia takarékosság, jobb magánszféra lehetőség és biztonság jellemzi őket. A szobák kifejezetten a Japánban való élet kényelmesebbé tételére lettek tervezve olyan tanulók számára akik 175 cm-nél magasabbak (5 láb és 7 hüvelyk) - az asztal magassága, a konyhai mosogató, konyhai terület, zuhanyrózsa, stb. mind magasabbra kerültek a háti fájdalmak és kényelmetlenség elkerülése végett. Mindegyik apartman teljesen berendezett és jól megvilágítótt; arra lettek tervezve, hogy kényelmes legyen egy személyre, dupla szárnyú ablakokkal és erőteljes zaj elnyeléssel annak érdekében hogy az Ön életét és tanulói környezetét a külső zajoktól megóvjuk. Ezek az egyetlen olyan apartmanok, amelyek egyszemélyes lakhatásra lettek tervezve és kanapéval is rendelkeznek.

Yamasa Villa 5-ben lakó bármely tanuló hozzáférhet az internethez (üvegszál-optikás). A kapcsolat ára benne foglaltatik a szállás díjban, és nem kell külön megigényelni. A kapcsolat a beköltözés pillanatától aktív. Egy rövid kábelre van csak szükség a kapcsolódáshoz. Található egy telefonos csatlakozó, viszont az apartman nincs telefonnal ellátva. Ha telefont, faxot vagy mást szeretne telepíteni ezesetben szüksége lesz bérleti szerződésre vagy béreljen egy vonalat. A legtöbb tanuló ehelyett számítógépről-telefonra tárcsázó szoftvert használ, kihasználva az internet kapcsolatot. Yamasa segítséget fog nyújtani ha telefont szeretne telepíteni az apartmanban. A legtöbb tanuló az olcsóbb, mobil telefonos megoldást választják, előre kifizetett telefonkártyákat, vagy Skype-ot.

A Környék

A közelben boltok találhatóak, beleszámolva két 24 órán át nyitva lévő éttermet, egy szintén 24 órán át nyitva lévő vegyes kereskedést, több különböző éttermet, billiárd csarnokot, ABC-áruházt ráadásul az iskola 10 percnyi gyaloglótávolságon belül helyezkedik el. A közlekedési csatlakozások kíválóak, ahogy a Yamasa Villa 5 az Okazakin áthaladó főűtnak közelében van (de távol is annyria és jó hangszigeteléssel is el van látva, hogy mindíg nyugodt legyen).

Fotó Galéria - Látvány kívülről


Látvány kívülről

Látvány kívülről

Balról jobbra: Villa IV, V és III

Fotó Galéria - A típusú szoba


Nappali

Nappali

Raktártér

Az ágyból

Az ágy

Íróasztal

Klímaberendezés

Konyha

Konyha és fürdőszoba bejárat

Mikrohullámú sütő

Tűzhely és rizsfőző

A hűtőszekrény

Fürdőszoba

Ajtó védelem

Kilátás az ablakon keresztül

Intercom

Fotó Galéria - B típusú szoba


Íróasztal

Toalett

Sütő és rizsfőző

Konyha

Páraelszívó

Szoba

Villanytűzhely és konyhai mosogató

Bejárati ajtó

Hűtőszekrény és mikrohullámú sütő

Toalett

Mikrohullámú sütő

Különálló toalett

Szoba és konyha

Mosógép

Fürdőszoba

Konyhai raktártér

TérképHattori Alapítvány (alapítva 1919-ben) - A Yamasa Intézmény
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tájékoztatás

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!